Szolgáltatásaink

Stratégiatervezés

EMELT SZINTEN

Vállalatának online és offline stratégiára van szüksége. Ennek megtervezése vagy a meglévő stratégia továbbfejlesztése és kivitelezése a mi feladatunk.

Arculattervezés

MÉDIASZINKRONIZÁCIÓ

A Grafika Patika a médiaszinkronizációt (a médiafelületek egységesítése) helyezi előtérbe az arculattervezés során.

Honlapkészítés

VETERÁN ENERGIA

Cégünknél kiválóan ötvözzük a veterán tapasztalatot a naprakészséggel, e kettősség egy valóban ütőképes szolgáltatássá fuzionál a kezünkben.

Online marketing

ÁTLÁTHATÓSÁG

Napjainkban már az online és a közösségi marketing szinte szinonimák.

HÚSZ ÉV TAPASZTALAT

Húsz éves, veteránnak számító közép- és nagyvállalati tapasztalatunkkal, Magyar Termék nagydíjat nyert referenciával a hátunk mögött a megfelelő beszállítói választás vagyunk az Ön számára.

Konzultáció segítségével előkészítjük és megtervezzük marketingstratégiáját és a stratégia során alkalmazandó médiaeszközöket.

ÜZLETI ÖLTÖZÉK 24/7

Ahogy egy tárgyaláson öltönyben, üzleti kosztümben jelenünk meg, médiaügynökségünk úgy öltözteti fel az Ön vállalatának médiafelületeit prémium vizuális megjelenésbe, így Ön teljes magabiztossággal és hitelességgel tud megjelenni találkozóin, tudván, hogy online és offline vizuális megjelenése méltán tükrözi cégének nívóját.

KORSZERŰSÉG

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy mindig a legfejlettebb webes technológiákat állíthassuk megrendelőink szolgálatába.

Honlapjának adminisztrációja, kezelése az Ön kezébe kerül. Igény esetén képzést nyújtunk a tartalommenedzsment-rendszer kezeléséhez.

SZABADSÁG

Innovatív munkánkkal megtervezzük és kivitelezzük Facebook-kampányát, és biztosítjuk, hogy közösségi oldalai hiteles megjelenéssel és hasznos, megfelelő funkciókkal tölthessék be szerepüket marketingstratégiájában. Nem kényszerítjük sémákba, nincsenek rejtett költségek.

Segíthetünk?

Stratégiatervezés
Arculattervezés
Brandépítés
Webdesign
Honlapkészítés
Online marketing

Kapcsolat

E-mail: hello@grafikapatika.hu
Adószám: 23735387-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-975857
Adatvédelmi azonosító szám: NAIH-53529/2012.


2024 © Minden jog fenntartva! Grafika Patika Kft.